Kako odabrati pozadinu za vaš dnevni boravak

- Oct 22, 2017-

Kako odabrati pozadinu za vaš dnevni boravak

Dnevna soba je središnji dio vašeg doma; mjesto za okupljanje s prijateljima i obitelji i stvaranje trajnih sjećanja. Želite da vaša dnevna soba bude prelepa, a opet niska, jer je to prostor koji trebate koristiti za različite svrhe. Vaša dnevna soba treba da odražava vaš stil dizajna u vašem domu, kao i vaš životni stil, a može biti i stalna promjena za vaš život.


KAKO OSLABITE DNEVNU SOBU?


Postoji mnogo različitih načina za osvežavanje dnevne sobe. Najjednostavniji način da se prostor oseti novim je sa svježim slojem boje; čak i bijela boja će napraviti razliku. Ako tražite veći remodel, pokušajte da dodate arhitektonske detalje sa oblaganjem, izlaganjem greda ili restruktuiranjem postojećeg kamina. Stvaranje žarišne tačke sa ovakvim detaljima učiniće da soba izgleda trenutno na vrhuncu. Pogledajte naš najnoviji dizajn za više fotografija i inspiraciju.


KOJI VRSTA NAMEŠTAJA ULAZIM U SOBU?


Što se tiče nameštaja, kao i bilo šta drugo, morate razmotriti upotrebu i stil sobe. Imate li malu djecu? Kauči od belog platna možda nisu najbolji izbor. Koristite li dnevnu sobu za gledanje TV-a? Možda bi udobna sekcija iznad stolica sa pravim leđima bila bolja opklada za sedenje. Da li voliš da se zabavljaš? Pobrinite se da imate dovoljno sjedala za veliku igru ili za zabavu. Završni stolovi, konzuli za zabavu i stolovi za kafu dolaze u različitim oblicima i stilovima, savršeni za uređenje dnevne sobe u bilo kojem stilu koji odaberete. Probajte da uzmete naše   Lanca fabrika tapeta kako bi stekla osjećaj o tome što je stil domaćeg dizajna za vas.


KAKO JE VRSTA SVETLA DOBRA ZA DNEVNU SOBU?


Dobro osvetljenje je presudno za veliki prostor u dnevnoj sobi. Reflektovanje, podne lampe i stojeće lampe su ključ za stvaranje ispravne atmosfere za sobu. Ako volite da redovno nameštate nameštaj, pokušajte da uključite mnogo osvetljenja koje je lako premestiti. To će vam omogućiti da kreirate bilo koji stil koji želite sa osvetljenjem, bez obzira na vaše raspoloženje. Ako volite više konzistentnosti u dizajnu svog doma, razmislite o ulaganju u neku lijepu priveznu rasvjetu ili čak luster kako bi vaša dnevna soba bila svijetla, svijetla i osjećala se kao kod kuće.